Basisschool Mikado - Blerick
MENU

Dynamisch Schoolplan

Basisschool Mikado is een school die een duidelijke missie en visie heeft. Om aan "Samen leren, samen werken en samen leven " vorm en inhoud te geven, is het nodig dat wij een vaste koers blijven varen. Hierdoor ontstaat duidelijkheid voor onze leerkrachten, genereren we hoge opbrengsten ( vanuit hoge verwachtingen ) voor leerlingen en biedt het herkenbaarheid voor ouders. Het schoolplan 2019-2023 is een dynamisch plan. Op de website is nu te zien de invulling van het 1e jaar 2019-2020. In het jaarplan zijn de huidige invullingen te vinden. Klik  - HIER -  voor het schoolplan 2019-2023

Zoals ons leven dynamisch is en het onderwijs midden in het leven staat, werken wij met een dynamisch school- en jaarplan. We werken met 90-dagen-plannen. De 90 - dagen-plannen worden door leerkrachten vanuit expertise en erkende ongelijkheid ,gevuld, uitgezet en uitgevoerd. In teambijeenkomsten worden de bevindingen uitgewisseld, verrijkt en daar waar nodig bijgesteld. Dit doen we 3 keer per jaar. Tijdens de laatste bijeenkomst, wordt het jaarplan voor het nieuwe schooljaar vastgesteld.

Zoals gezegd is ons plan dynamisch. Als bij het lezen van deze plannen suggesties opkomen om ons onderwijs te versterken of het roept vragen op of vraagt om verduidelijking, maak gerust een afspraak of stuur ons een mail. ( info@mikado.kerobei.nl )