Basisschool Mikado - Blerick
MENU

Aanmelden leerling

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij zijn overtuigd dat we de kracht van onze basisschool het beste kunnen laten zien als de school in bedrijf is.

De informatie op onze website en de informatie die u kunt lezen in de schoolgids komt meer tot leven wanneer u onze school bezoekt als de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.

U kunt een telefonische afspraak maken ( 077- 3230033 ) of via ons mailadres:
info@mikado.kerobei.nl 

U kunt ook even binnen lopen om een afspraak te maken.

23  januari 2024

Op 23 januari 2024 is de centrale aanmelding gepland voor de kinderen die, tussen 1 augustus 2024 en 1 augustus 2025, 4 jaar worden. Daarom is het mogelijk om vóór die tijd een kijkje te nemen in onze school.

Dit kan op dinsdag 16 januari tussen 12.00u en 15.00u of op donderdag 18 januari tussen 9.00u en 12.00u. Kunt u dan niet? Maak dan even een aparte afspraak.

Tijdens en na de rondleiding laten we u de school zien en nemen we de tijd om stil te staan bij de vragen die u als ouder heeft. Mochten jullie nu al vragen hebben, kunnen jullie een mail sturen naar de teamleider van de onderbouw, Bart Klerken:   bart.klerken@kerobei.nl

Vermeld in deze mail de naam van jullie kind, de geboortedatum en jullie adres en jullie telefoonnummer. De teamleidder neemt dan contact met u op.

Onze stichting Kerobei hanteert voedingsgebiedenbeleid. Dit wordt gehanteerd wanneer een school overvol dreigt te raken. Op dit moment kunt u bij ons vrij aanmelden.

Hopelijk tot ziens op Bs. Mikado