Basisschool Mikado - Blerick
MENU

Aanmelden leerling

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij zijn overtuigd dat we de kracht van onze basisschool het beste kunnen laten zien als de school in bedrijf is.

De informatie op onze website en de informatie die u kunt lezen in de schoolgids komt meer tot leven wanneer u onze school bezoekt als de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.

U kunt een telefonische afspraak maken ( 077- 3230033 ) of via ons mailadres:
info@mikado.kerobei.nl of u kunt even langs komen om een afspraak te maken.

16  januari 2023

Op 16 januari 2023 is de centrale aanmelding gepland voor de kinderen die, tussen 1 augustus 2023 en 1 augustus 2024, 4 jaar worden. Daarom is het mogelijk om voor die tijd een kijkje te nemen in onze school. 

Mochten jullie nu al vragen hebben, kunnen jullie een mail sturen naar de teamleider van de onderbouw, Bart Klerken:   bart.klerken@kerobei.nl

Vermeld in deze mail de naam van jullie kind, de geboortedatum en jullie adres en jullie telefoonnummer. Het adres hebben we nodig om te kijken of jullie in ons voedingsgebied wonen.

Sinds een aantal jaren hebben we noodgedwongen een voedingsgebied in moeten stellen, omdat andere scholen binnen ons cluster een grote toestroom aan nieuwe leerlingen had en de groepen hierdoor te groot werden in betreffende scholen. Jullie worden naar aanleiding van de mail gebeld door de teamleider om vragen te beantwoorden en informatie te krijgen over onze school. Het aanmeldformulier kan dan vervolgens op afspraak opgehaald worden op onze school.

Heeft u al kinderen op onze school, dan kunt de aanmeldingsformulieren eerder afhalen en invullen.

In de week voor de aanmeldingsdatum hebben we sowieso een kijkmoment waar u al een mogelijkheid heeft om onze school in bedrijf te zien. Tijdens en na de rondleiding nemen we de tijd om stil te staan bij de vragen die u als ouder heeft. We zullen jullie dan verder informeren waar onze sterke punten liggen, maar vertellen ook wat onze ontwikkelpunten zijn.

Hopelijk tot ziens op Bs. Mikado