Basisschool Mikado - Blerick

Medezeggenschapsraad (MR)

Op onze school kunnen we bouwen op onze MR, die meebeslist over ons onderwijs en onze school. De MR dient met sommige beslissingen in te stemmen of voorziet de school van een advies bij andere beslissingen.

Namens alle ouders zijn de volgende mensen in de MR vertegenwoordigd:

• Nancy Reitz
  • Marieke Peters
  • Özlem Gündüz
  • Daniel Douben

Zij worden aangevuld door 3 vertegenwoordigers van het leerkrachtenteam:

• Resi Simons, voorzitter;
  • Nicole van Gerven, penningmeester;
  • Bas Lankreijer, secretaris.

Bovendien sluit Marlou van Bussel , als directeur, op uitnodiging bij een deel van iedere vergadering aan.

Hoe bereik ik de MR?

• Door het bijwonen van een vergadering! De vergaderdata van dit schooljaar zijn: maandag 3 oktober, dinsdag 29 november, woensdag 8 februari, donderdag 6 april, maandag 22 mei en woensdag 28 juni. We starten om 19.00 uur.
    De vergaderingen van de MR zijn openbaar. De data vindt u op de kalender en in onze nieuwsbrief.
  • Door het persoonlijk aanspreken van de leden.
    De leden stellen het allemaal op prijs als u hen vertelt wat u bezighoudt met betrekking tot de school van onze kinderen.
  • Door een mail te sturen naar: mr@mikado.kerobei.nl