Basisschool Mikado - Blerick
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe leerlingen

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind? Wij zijn overtuigd dat we de kracht van onze basisschool het beste kunnen laten zien als de school in bedrijf is.

De informatie op onze website en de informatie die u kunt lezen in de schoolgids komt meer tot leven wanneer u onze school bezoekt als de leerlingen en leerkrachten aan het werk zijn.

U kunt een telefonische afspraak maken ( 077- 3230033 ) of via onze mailadres:
info@mikado.kerobei.nl of u kunt even langs komen om een afspraak te maken.

Op deze website is tevens een mogelijkheid om via het contactformulier een afspraak te maken.We laten heel graag vol trots onze school zien.

In de week voor de aanmeldingsdatum hebben we sowieso een kijkmoment waar u al een mogelijkheid heeft om onze school in bedrijf te zien. Tijdens en na de rondleiding nemen we de tijd om stil te staan bij de vragen die u als ouder heeft. We zullen jullie dan verder informeren waar onze sterke punten liggen, maar vertellen ook wat onze ontwikkelpunten zijn.

Hopelijk tot ziens op Bs. Mikado

AANMELDING NIEUWE LEERLINGEN:

Dinsdag 19  januari 2021 

Op 19 januari 2021 is de centrale aanmelding gepland voor de kinderen die, tussen 1 augustus 2021 en 1 augustus 2022, 4 jaar worden. Vanwege de lockdown is het niet mogelijk jullie op school te verwelkomen tijdens de inloopmomenten een week eerder. 

Om jullie toch te kunnen spreken en vragen te beantwoorden kunnen jullie een mail sturen naar de teamleider van de onderbouw, Mariëlle Holthausen:   marielle.holthausen@kerobei.nl

Vermeld in deze mail de naam van jullie kind, de geboortedatum en jullie adres en jullie telefoonnummer. Het adres hebben we nodig om te kijken of jullie in ons voedingsgebied wonen.

Sinds twee jaar hebben we noodgedwongen een voedingsgebied in moeten stellen, omdat andere scholen binnen ons cluster een grote toestroom aan nieuwe leerlingen had en de groepen hierdoor te groot werden in betreffende scholen. Jullie worden naar aanleiding van de mail gebeld door de teamleider om vragen te beantwoorden en informatie te krijgen over onze school. Het aanmeldformulier kan dan vervolgens op afspraak opgehaald worden op onze school.

Zo gauw we weer ouders mogen toelaten op school, zullen we jullie uitnodigen om de school te komen bekijken. Hopelijk kan dat weer gauw.

Heeft u al kinderen op onze school, dan kunt de aanmeldingsformulieren eerder afhalen of uitprinten en invullen.

Klik - hier - om het inschrijfformulier voor onze school te downloaden, uit te printen en in te vullen.